Силата на WEB технологията

WEB технология – любима тема. Няма как да не при условие че професионално се занимавам с нея вече 15 години. Да, криввал съм към разни други, но неизменно съм се връщал в правилния път. Няма как да разбереш, че нещо е велико без да пробваш останалите.

WEB-а е велик
Защо е велик – причини хиляди. Но да си кажа моята. WEB-а ни обединява като ни изравнява. Той неутрализира различните. За него няма значение дали си с Windows, Linux, MaxOS. Няма значение дали си 25″ монитор, лаптоп, таблет или мобилен телефон. Той може да ти свърши работа независимо дали си с iPhone-1-2-3..99 или старата Nokia. Не е необходимо да имаш последния Windows и след последния .Net Framework. Няма нужда да избира дали поеме по пътя на Android или iPhone приложенията. Няма нужда да се реди на опашка за Google Play или iTunes и да чака някой да го одобри.

Достатъчно е да имаш само бразуер. А слава Богу – от тях вече има много. И все хубави. И работещи. (Е, винаги има една черна овца)

(Мога да пиша още много за WEB, но се страхувам, че ще изгубя читателите преди края на тази статия, а държа да обясня защо пиша всичко)

Горните писания са плот на дългогодишни вътрешни съждения, които са възниквали винаги когато се е опирало до споменатите дилеми: Windows/Linux/Mac, .Net/Delphi/C++, iPhone/Android/…, native/web. Днешното ми ентусиазирано писане обаче възникна като изчетох тази статия и изгледах филмчето към нея.

Ако и вие обичате WEB технологията – приятно четене и гледане

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *